Yandex Metrica

Carey Mulligan, Harvey Weinstein skandalıyla ilgili filmde başrolde!

Carey Mulligan, Harvey Weinstein skandalıyla ilgili filmde başrolde!

Carey Mulligan ve Zoe Kazan, Harvey Weinstein skandalına odaklanan She Said isimli filmde olayı ortaya çıkaran gazetecileri oynayacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:32

New York Times muhabirleri Megan Twohey ve Jodi Kantor'un Harvey Weinstein skandalını ortaya çıkarmasından yaklaşık 4 yıl sonra, iki muhabirin hikayesi beyaz perdeye taşınıyor.

Universal Pictures bünyesinde hayata geçirilen She Said isimli filmin başrollerinde bu yıl ödül sezonunda Promising Young Woman ile adından söz ettiren Carey Mulligan ve Zoe Kazan yer alacak. Mulligan ve Kazan, iki muhabir Twohey ve Kantor'u canlandıracak.

Film, New York Times'ın en çok satan "She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement" kitabından uyarlanacak. Kitap, Weinstein'ın işlediği istismar olayını tüm açıklığıyla anlatıyor.

Filmin yönetmenliğini son olarak Netflix draması Unorthodox ile Emmy kazanan Maria Schrader üstlenecek. Filmin senaryosu ise 2013 yapımı Ida ve 2017 yapımı Disobedience'e imza atan Rebecca Lenkiewicz kaleme alıyor.

Filmin odak noktası Weinstein ya da onun skandalı olmayacak. Spotlight ve All the President's Men gibi olacağı bildirilen film, tehditlere rağmen direnen, tamamı kadınlardan oluşan bir gazeteci ekibini anlatacak.

Weinstein skandalı, şimdiye kadar birçok belgesele ve The Assistant ve The Morning Show gibi film ve dizilere konu oldu. Ancak 'She Said' yapımcının kendisine yönelik iddialara dayanan ilk uzun metrajlı film olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading