Yandex Metrica

Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Nur Sürer diziden ayrılıyor mu?

Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Nur Sürer diziden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölümleriyle perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. Dizinin 63. bölümü ekrene geliyor. Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Nur Sürer diziden ayrılıyor mu? sorusu araştırılıyor. İşte detaylar...

Sinema / Dizi

31.01.2024, 22:49

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri ekrana kilitliyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi, hem sosyal medyada hem televizyon dünyasında adından söz ettirmeyi başarıyor.  Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide flaş bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi ayrılmıştı. Dizide Feride karakterine hayat veren Nur Sürer de veda etti.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

CAMDAKİ KIZ FERİDE DİZİDEN ÇIKIYOR MU?

Camdaki Kız'ın 63. bölümünde Nalan, gerçek annesi Sema'nın başına gelenleri öğrendi. Yaşananları kaldıramayan Feride, herkesle vedalaşarak odasına gidip intihar etti. Sabah odasına giren Hafize, Feride'nin intihar ettiğini gördü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading