Yandex Metrica

Camdaki Kız'da Nalan gerçeği öğreniyor mu? Fragmandaki 'Sema İpekoğlu' detayı

Camdaki Kız'da Nalan gerçeği öğreniyor mu? Fragmandaki 'Sema İpekoğlu' detayı

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız bu hafta 23. bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fragmanda Nalan'ın Feride'ye 'Sema İpekoğlu kim?' diye sorması akıllara 'Nalan gerçeği öğreniyor mu?' sorusunu getirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:25

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin son olarak ekrana gelen 22. bölümünde yaşananlar olay yaratmıştı. Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı da seyircileri heyecanlandırdı.

Camdaki Kız 22. bölümde Adil'den iyive şüphelenen Feride, Nalan'dan Adil'i takip etmesini ve kendisini haberdar etmesini istemişti. Babasını takibe alan Nalan, Adil'in beklenmedik ziyaretine şahit olmuştu. 23. bölüm fragmanında Adil Nalan'a "Annen kendinden başka hiçkimseye güvenmiyor. Ve bu yüzden bazen çok koyu derin bir karanlık içinde yaşıyor gibi geliyor." diyor.

Feride'nin ise "Ben bu sırrı saklamaya ömrümü adadım. Ölürüm de izin vermem" dediği duyuluyor. Hayri'nin Nalan'a yardım ettiği ve ikisinin bir mezarlığa gittiği görülüyor. Ardından Nalan Feride'ye "Sema İpekoğlu kim anne?" diye soruyor. Bu durum "Nalan gerçeği öğreniyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Sema İpekoğlu'nun  Nalan'ın gerçek annesi olduğu biliniyor. 

Camdaki Kız 23. bölüm, 9 Aralık akşamı saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading