Yandex Metrica

Camdaki Kız Cem Uzan'ın gerçek hikayesi mi?

Camdaki Kız Cem Uzan'ın gerçek hikayesi mi?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisiyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Dizinin Cem Uzan ve eşinin gerçek hikayesi olduğu söyleniyor. Sedat karakterinin Cem Uzan olduğu öne sürüldü.

Sinema / Dizi

23.04.2024, 19:16

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun üstlendiği Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonda da başarısını sürdüren diziyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin aslında Cem Uzan ve eşi Alara Zeynep Koçibey'in gerçek hikayesi olduğu ileri sürüldü.

Instagramda blogosfer isimli bir hesap, Camdaki Kız dizisindeki Sedat ve Nalan'ın Cem Uzan ve Alara Zeynep Koçibey olduğunu ileri sürdü. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Gülseren Budayıcıoğlu bildiğiniz üzere kaşesi yüksek bir doktor. kendisine sosyete psikoloğu bile diyenler var. Camdaki kız dizisinin başrolündeki karakterler Sedat ve Nalan da meğer elit kesimden olan bir çiftmiş.

"CEM BAŞKALARIYLA GÖRÜŞÜYORDU"

Babası yokluktan devleşmiş , yakışıklı bir genç olan Cem ile babası itibarlı bir adam olan Alara , ailelerin zoru ile evlilik sözleşmesi üzerine kurulu bir evlilik yaptılar. Bu evliliklerinde mutlu olamadılar çünkü Cem’in görüştüğü başka insanlar vardı. Cem evliliğini ihmal edince Alara'ya bir yalı hediye edilmiş ama Cem o yalıya pek uğramamış (dizide arazi olarak geçiyor). Zamanla Alara hanım şöförü ve koruması ile yakınlaşmaya başlamış.

Cem uzan, ABD'li özel güvenlik timi ile Paris'e kaçış planları içindeyken bu ilişki tespit edilmiş ve kendisine sunulmuş. Aralarında zaten evlilik sözleşmesi olmasından dolayı Alara hanıma hiçbir bedel ödemeden anında boşanmışlar. Bunların yaşandığı süreçte Alara hanım psikolojik olarak çok yıpranmış ve Gülseren hanımdan danışmanlık almaya başlamış."

Cem Uzan'ın yurt dışına kaçmadan önce eşine olan ilgisizliği, hayatında başka kadınların olması ve Alara Koçibey'in şoförü ile yakınlaşması gibi detaylar dizi ve Cem Uzan-Alara Koçibey ikilisinin hikayesiyle oldukça benzerlik taşıyor. Bu nedenle Sedat karakterinin Cem Uzan, Nalan karakterinin ise Alara Koçibey olduğu konuşuluyor. Nalan'ı canlandıran Burcu Biricik'in Alara Koçibey'le benzerliği de dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading