Yandex Metrica

Camdaki Kız 36. bölümden 2. fragman! Feride ve Cana yüzleşiyor, Nalan ve Hayri yakınlaşıyor! 'Hiç yalnız bırakmayacağım'

Camdaki Kız 36. bölümden 2. fragman! Feride ve Cana yüzleşiyor, Nalan ve Hayri yakınlaşıyor! 'Hiç yalnız bırakmayacağım'

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 36. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Adil'in ölümüyle sarsılan Nalan'ın Hayri ile yakınlaştığı görülüyor. Diğer yandan Cana ile karşı karşıya gelen Feride, ona Nalan'dan uzak durmasını söylüyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:02

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız, bu hafta 36. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. 

Fragmanda, Adil'in ölümünün ardından Nalan'ın yıkıldığı görülüyor ve "Sen gidince un ufak oldum baba, yarım kaldım, keşke biraz daha kalsaydın yanımda. Keşke biraz daha büyütseydin beni. " sözleri dikkat çekiyor. Diğer yandan Nalan'ın "Şu hayatta benim kadar yalnız biri var mıdır çok merak ediyorum. Beni gerçekten seven hiç kimse yokken neden gittin" sözleri üzerine Hayri'nin "Öyle söylemeyin çok değerlisiniz. Hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım söz " dediği duyuluyor.

Adil'in ölümünden kendini sorumlu tutan Feride, sırlarını öğrenen Cana ile karşı karşıya gelerek "Nalan'dan uzak duracaksın" diye uyarıyor. 

Camdaki Kız 36. bölüm, 24 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading