Yandex Metrica

Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!

Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!

Başlangıçta Süslü Korkuluk olarak tanıtılan, geçtiğimiz günlerde ismi 'Terzi' olarak değiştirilen Netflix dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bir süre oyuncu krizi yaşanan dizide Çağatay Ulusoy'un partnerinin kim olacağı belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:07

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi kadın başrol konusunda bir türlü dikiş tutturamamıştı. Dizide Ulusoy'a Alina Boz'un eşlik edeceği açıklanmış ancak projenin dijitale geçmesiyle güzel oyuncu ayrılma kararı almıştı.

Daha sonra Esra Bilgiç ile anlaşma sağlanmış fakat sözleşme şartlarının uygun olmaması nedeniyle Bilgiç de projeden ayrılmıştı.

İsmi 'Terzi' olarak değiştirilen dizinin çekimleri devam ediyor. Netflix'te yayınlanacak olan dizide Çağatay Ulusoy, "Peyami" isimli bir terziyi canlandıracak. Peyami'nin gelinliğini diktiği ve aşık olduğu Esvet karakterine hayat verecek isim için uzun süredir çalışmalar yürütülüyordu. Cem Karcı'nın yönettiği dizide Ulusoy'un partneri Şifanur Gül oldu. Oyuncu, son olarak Çağan Irmak'ın "Yaratılan" adlı dizisinin ana kadrosunda yer aldı.

Terzi dizisi Salih Bademci, Olgun Şimşek, Engin Şenkan ve Ece Sükan gibi isimleri bir araya getiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading