Yandex Metrica

Sitede Ara

Çağatay Ulusoy, Black Mirror'un Türkiye uyarlamasında rol alabilir

Çağatay Ulusoy, Black Mirror'un Türkiye uyarlamasında rol alabilir

BluTV'nin Yeşilçam dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy, Netflix'le yeniden birlikte çalışabilir. Oyuncunun Black Mirror'un Türkiye projesi olan Black İstanbul'da rol alacağı konuşuluyor.

Sinema / Dizi

27.01.2024, 16:41

Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Çağatay Ulusoy, şu sıralar BluTV orijinali Yeşilçam'ın 2. sezonu ile meşgul. Daha önce Hakan Muhafız, Kağıttan Hayatlar gibi yapımlar için Netflix ile çalışan oyuncunun adı yeni bir Netflix projesiyle geçiyor.

Televizyongazetesi'nin haberine göre Ulusoy, yeni Netflix projesi için çalışmalara başladı. Ünlü oyuncu, İngiliz bilimkurgu dizisi Black Mirror'un Türkiye versiyonunda rol alacak. Projenin ismi Black İstanbul olacak.

Black Mirror'da olduğu gibi Black İstanbul'da da her bölüm farklı bir hikaye işlenecek. Her bölümün ana karakterine Çağatay Ulusoy hayat verecek. Projeyle ilgili şimdilik başka detaylar bilinmiyor ancak hayata geçirilmesi durumunda iddialı bir yapım olacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz ay da Çağatay Ulusoy'un Amazon Prime'ın ilk Türk yapımı projesinde rol alacağı iddia edilmişti. Ancak iki iddia ile ilgili de henüz resmi açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading