Yandex Metrica

Bu hafta sinemada hangi filmler var? 25 Mart vizyona giren filmler

Bu hafta sinemada hangi filmler var? 25 Mart vizyona giren filmler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film izleyicilerle buluşuyor. Bu filmler arasında Kenneth Branagah'ın yönettiği, 7 dalda Oscar adayı olan Belfast filmi de yer alıyor.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 00:56

Pandemi döneminin ardından sinema dünyası da yavaş yavaş eski haline dönüyor. Aşılamanın artmasıyla birlikte sinema salonlarına dönüş hızlandı. Sinemaseverler hangi filmlerin gösterime girdiğini merak ediyor. 'Bu hafta sinemada hangi filmler var?', 'Bu hafta hangi filmler vizyona giriyor?' sorularının yanıtı araştırılıyor. İşte 25 Mart haftası vizyona giren filmler...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

25 MART HAFTASI VİZYONA GİREN FİLMLER

1. Belfast

Kenneth Branagh'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Belfast, hafızanın gücü hakkında neşeli bir hikaye anlatıyor. Siyah beyaz formatında olan film, 1960'ların sonlarında Kuzey İrlanda'da geçiyor. Filmin başrollerinde amie Dornan, Caitriona Balfe, Judi Dench ve Jude Hill yer alıyor.

7 dalda Oscar'a aday olan film, bu yıl 75. kez düzenlenen BAFTA Ödülleri'nde "Yılın En İyi İngiliz Filmi" ödülünün sahibi oldu.

2. Kayıp Şehir - The Lost City

Başrollerinde Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe ve Brad Pitt'in bir araya geldiği Kayıp Şehir - The Lost City, bu hafta izleyici ile buluşuyor. Romantik komedi ve aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini Aaron ve Adam Nee kardeşler üstleniyor.

Kayıp Şehir filmi, yazdığı romandaki kurgusal şehrin var olduğunu keşfeden yazar Loretta Sage'in macerasını konu alıyor. Romanının kapağında yer alan model ile kitabın tanıtım turnesine katılan Loretta, bir milyarder tarafından kaçırılır. Genç milyarder, Loretta'nın kendisini kitabındaki antik şehirde yer alan hazineye götürebileceğini düşünmektedir. Gerçek hayatta da kahraman olmak isteyen Alan, yazarı kurtarmak için yola çıkar. Alan ve Loretta, bir anda kendilerini bir maceranın içinde bulur.

3. Şans Tanrıçası 

Ferzan Özpetek imzalı Şans Tanrıçası, hastalığıyla ilgili kontroller için birkaç gün hastanede kalması gereken, bu nedenle çocuklarını yakın arkadaşlarına bırakan bir kadının hikayesini konu alıyor. 

Filmin senaryosunu Özpetek ile Silvia Ranfagni ve Gianni Romoli kaleme aldı. İtalya yapımı filmin başrollerinde Stefano Accorsi, Jasmine Trinca, Edoardo Leo, Serra Yılmaz ve Sara Ciocca yer alıyor.

4. Eiffel

Martin Bourboulon'un yönettiği Eiffel, tarihi bir biyografiyi beyaz perdeye taşıyor. Almanya, Belçika ve Fransa ortak yapımı film, dünyanın en yüksek yapısı unvanına sahip olan Eyfel Kulesi'nin bilinmeyen hikayesini anlatıyor. Filmde Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps ve Armande Boulanger rol alıyor.

5. Araf 5: Aile 

Uğur Kaplan'ın yönettiği yerli korku filminin oyuncu kadrosunda Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan Oltulu ile Levent Kahraman gibi isimler bulunuyor.

6. Kocaayak ve Ailesi

Ben Stassen ve Jeremy Degruson'ın beyaz perdeye taşıdığı animasyon film, Kocaayak ve ailesinin doğayı koruma mücadelesini anlatıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading