Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bryan Cranston ve Annette Bening bir araya geliyor

Bryan Cranston ve Annette Bening bir araya geliyor

Bryan Cranston ve Annette Bening, David Frankel'in yönetmenliğini yapacağı Jerry and Marge Go Large filminde birlikte rol alacak. Film, Paramount+'ta izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:35

Paramount+, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Yayın hizmet, Bryan Cranston ve Annette Bening'in yaklaşan komedi filmi Jerry and Marge Go Large filminin başrollerini oynayacağını duyurdu. The Devil Wears Prada ve Marley and Me filmleri ile tanınan David Frankel filmin yönetmenliğini yapacak. Jason Fagone'un The Huffington Post makalesine dayanan filmi Emmy adayı Brad Copeland kaleme alacak.

Film, Netflix ve HBO Max ile rekabette gücünü artırmak isteyen yayın platformunun ilk yeni orijinal yapımlarından biri olacak.

Jerry and Marge Go Large, emekli bir çiftin gerçek hikayesine dayanıyor. Jerry Selbee, Massachusetts piyangosunda matematiksel bir boşluk keşfeder ve karısı Marge'ın yardımıyla 27 milyon dolar kazanır. Çift daha sonra kasabalarını canlandırmaya yardımcı olur.

Filmin Temmuz ayında Georgia'da prodüksiyona başlaması planlanıyor.

Breaking Bad dizisindeki Walter White rolüyle tanınan Cranston, son olarak Showtime'ın mini dizisi Your Honor'da rol aldı ve dizinin baş yağımcılığını üstlendi. Dört kez Oscar adaylığı kazanan Bening ise en son William Nicholson'ın yönettiği "Hope Gap" filminde oynadı. Oyuncu, Adam Driver'ın başrolde olduğu The Report filminde de rol aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading