Yandex Metrica

Sitede Ara

Bridgerton yıldızı Phoebe Dynevor, Amazon'un Exciting Times dizisinde

Bridgerton yıldızı Phoebe Dynevor, Amazon'un Exciting Times dizisinde

Phoebe Dynevor, Amazon'un Excitig Times adlı dizisinin başrolünde yer alacak. Oyuncu aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenecek.

Sinema / Dizi

06.02.2024, 04:21

Netflix'in Bridgerton dizisiyle çıkış yakalayan Phoebe Dynevor, yeni projelere devam ediyor. Dynevor, Amazon'un yakında çıkacak olan dizisi "Exciting Times"da başrolü üstlenecek. Netflix Regency dönemi romantizminde Daphne rolüyle dünya çapında tanınan oyuncu, dizide aynı zamanda baş yapımcı olarak görev alacak.

Dizi, İrlandalı yazar Naoise Dolan'ın ilk romanından uyarlanıyor ve modern zamana ait sürprizlerle dolu bir aşk hikayesi olarak tanımlanıyor. Exciting Times, yurtdışında zengin çocuklara İngilizce öğreten İrlandalı Ava'ya odaklanıyor. Ava kendisini bankacı Julian ve avukat Edith ile bir aşk üçgeninde bulur. Dynevor, dizinin senaristi Dolan ve yönetmen Cooper Raiff ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak.

Phoebe Dynevor'un canlandıracağı karakter henüz açıklanmadı ancak Ava karakterine hayat vereceği düşünülüyor. Oyuncu Bridgerton ikinci sezonda ise yardımcı karakter olarak yer alacak.

Phoebe dynevor bridgerton

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading