Yandex Metrica

BluTV'de temmuz ayında hangi yapımlar var?

BluTV'de temmuz ayında hangi yapımlar var?

BluTV, temmuz ayında abonelerine sunacağı içerik programını açıkladı. Platformda temmuz ayında orijinal yapımlarla birlikte ödüllü filmler de izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

19.02.2024, 15:10

Türkiye'nin en çok izlenen dijital yayın platformu BluTv, içerik kütüphanesini her geçen gün zenginleştirmeye devam ediyor. Platform, temmuz ayında abonelerinin beğenisine sunacağı yapımları açıkladı. 

BluTV'nin yakın zamanda Discovery ile başlattığı işbirliği kapsamında 23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tokyo 2020 Olimpiyatları da platformda yer alacak.

Sıfır Bir'in yapımcılarının hayata geçirdiği ve Kadri Beran Taşkın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu BluTV özel yapımı 'Sokağın Çocukları', üçüncü sezonuyla 8 Temmuz'da ekranlara dönüyor. Dizi, sokağın gerçek sahiplerinin sert hikayelerini izleyici ile buluşturuyor. 

Ayrıca Discovery'nin orijinal içeriklerinden GameStop: The Wall Street Hijack de platforma eklenecek. Bir grup amatör tüccarın Wall Street profesyonellerini kendi oyunlarında mağlup etme hikayesi The Wolf of Wall Street lakaplı Jordan Belfort'ın sunumuyla BluTV'de olacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

WONG KAR WAİ'NİN FİLMLERİ BLUTV'DE

BluTV, içerik kütüphanesine ödüllü filmleri de eklemeyi ihmal etmiyor. Wong Kar Wai'ın 2000 yapımı "In the Mood for Love", bir yazarın tek gerçek aşkı olarak gördüğü kadını kaybettikten sonra hayatına giren kadınlarla olan ilişkisine odaklanan "2046" filmleri izleyici ile buluşacak. Ayrıca yönetmenin Chungking Express, Fallen Angels, Happy Together, Ashes of Time (Redux) filmleri de platformun arşivine eklenecek.

Ferzan Özpetek'in yönettiği ve Gianni Romoli ile birlikte senaryosunu yazdığı İtalyan ortak yapımı Cahil Periler, büyük bir İtalyan ailesinin dram, komedi ve romantizm dolu hikayesini anlatan Serseri Mayınlar'ın yanı sıra Özpetek imzalı Kutsal Yürek, Karşı Pencere, Mükemmel Bir Gün, Harem Suare, Şahane Misafir ve Kemerlerinizi Bağlayın filmleri de temmuz ayında BluTV'deki yerini alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading