Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Sipahi dizisiyle geri dönüyor! Yeni karakteri büyük ses getirecek

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Sipahi dizisiyle geri dönüyor! Yeni karakteri büyük ses getirecek

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı karakterle büyük beğeni toplayan Kerem Alışık, Sipahi dizisiyle ekrana dönüyor. Oyuncu, yine etkileyici bir karaktere hayat verecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:52

Usta oyuncu Kerem Alışık, son olarak ATV'nin reyting rekortmeni dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Alışık, dizide Ali Rahmet Fekeli karakterine hayat verdi ve performansıyla büyük beğeni topladı. Birçok reklam projesinde de yer alan usta isim, şimdi ekrana bomba gibi bir karakterle dönmeye hazırlanıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ESKİ MİT BAŞKANINI CANLANDIRACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kerem Alışık, yeni sezonun iddialı dizilerinden Sipahi'de rol alacak. Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ile başrolde yer almaya hazırlanan oyuncu, eski MİT Başkanı Yıldırım Bozok'a hayat verecek. Devletin en gizemli bilgilerine sahip olan Yıldırım Bozok, kendi hayatında da sırları olan bir karakter olarak biliniyor. 

Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sinan Tuzcu, Çağdaş Onur Öztürk, Zeynep Oymak, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Selçuk Borak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci gibi isimler de rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading