Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin bomba gibi geri dönüyor! Bakın yeni projesinde kimi canlandıracak

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin bomba gibi geri dönüyor! Bakın yeni projesinde kimi canlandıracak

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin, yeni sezonda Hakime Hanım dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin adı değişti ve detayları belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:37

Adını Feriha Koydum, Annem, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu Vahide Perçin, son olarak ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile izleyici karşısına çıkmıştı. Perçin, yeni sezonda yine Tims&B'nin ATV için çekeceği "Hakime Hanım" kod adlı dizide rol alacak.

Ayfer Tunç'un senaryosunu kaleme aldığı dizide oyuncu, "Hakime Ülkü"yü canlandıracak. İstanbul'da çekilecek olan dizi hem davaları hem insan hikayelerini işleyecek. 

Oyuncu kadrosu şekillenen diziye son olarak Hakime Hanım'ın eşi olarak Mustafa Uğurlu katıldı. Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin ismi de değişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yeni ismi "Benim Mutlu Ailem" oldu.

Dizi, Hakime Ülkü'nün eşinin bambaşka yüzüyle tanışmasını ve ardından yaşanan nefes kesen olayları anlatacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading