Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük kriz

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük kriz

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde Adana'da başladı. Bu sezon dizide İbrahim Çelikkol başrolde boy gösterecek.

Sinema / Dizi

09.02.2024, 23:28

ATV'de 3 sezon boyunca her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona etkili bir giriş yapmayı planlıyor. Dördüncü sezon çalışmalarına başlanan Çukurova ekibi, geçtiğimiz günlerde sete çıktı. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış'ın ayrılığından sonra yeni sezonda başrolü İbrahim Çelikkol üstlenecek.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay yaşanan orman yangınlarında verdiği mücadele ile takdir toplamıştı. Yangın bölgesinde itfaiye çalışanlarıyla birlikte mücadele eden Çelikkol, Çukurova konusunda problem yaşadı.

Bir Zamanlar Çukurova'ya Hakan Gümüşoğlu karakteri ile dahil olan İbrahim Çelikkol, Adana'nın farklı iklimi nedeniyle rahatsızlandı. Birsen Altuntaş'ın kulis bilgisine göre Çelikkoli hava değişimi nedeniyle hastalandı. Midesini üşüttüğü de belirlenen oyuncu dizi çekimlerine katılamadı. Başarılı oyuncunun dinlenmesine karar verilirken, bu durumun Çukurova'nın ekrana geliş tarihini de etkileyeceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading