Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan ayrılık!

Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan ayrılık!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklar devam ediyor. Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık'ın da diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ATV ekranlarında 3 sezondur reyting zirvesinden düşmeyerek fırtınalar estirdi. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyircileri ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonunda başrol oyuncularını kaybetti. Vahide Perçin'in ardından Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş de diziden ayrıldı. Sezon finalinde ise Demir Yaman'ı oynayan Murat Ünalmış da diziye veda etti.

Dördüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova, yine bir başrol oyuncusunun ayrılık haberiyle gündeme geldi. Dizinin ilk sezonundan beri Ali Rahmet Fekeli'ye hayat veren Kerem Alışık'ın da diziden ayrılacağı, oyuncunun yakın çevresine haberi söylediği öğrenildi. Alışık'ın dördüncü sezonun 4 veya 5. bölümünde ayrılması bekleniyor.

Ali rahmet fekeli

Kerem Alışık şu sıralar TRT'de "Seneye Bu Zamanlar" isimli programın sunuculuğunu yapıyor.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda hikaye bambaşka bir yöne gidecek gibi. Kadroya dahil olan İbrahim Çelikkol, hikayeye yeni bir soluk getirmesi beklenen Hakan Gümüşoğlu karakterini oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading