Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman gitti, eski eşi Altan Gördüm geliyor! Bütün dengeleri değiştirecek

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman gitti, eski eşi Altan Gördüm geliyor! Bütün dengeleri değiştirecek

ATV'nin 4 sezondur ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosu değişmeye devam ediyor. Diziye son dahil olan Altan Gördüm'ün canlandıracağı karakter belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:28

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonunda yaşanan yaprak dökümünden sonra, yeni sezonda ana kadro neredeyse tamamen değişti. Geçtiğimiz sezon Hünkar Yaman'a hayat veren Vahide Perçin, ardından Yılmaz'ı canlandıran Uğur Güneş diziye veda etmişti. Sezon finalinde ise Demir Yaman'a hayat veren Murat Ünalmış projeden ayrıldı.

4. sezonun başlarında da Kerem Alışık diziden ayrılma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde ise Selin Genç'in ayrılacağı, Selin Yeninci'nin de ayrılmak istediği ortaya çıktı. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonunda da ayrılıklar devam ederken, kadroya yeni bir isim dahil oldu. Vahide Perçin'in eski eşi Altan Gördüm dizinin kadrosuna katıldı. Usta ismin canlandıracağı karakterin detayları da ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gördüm, dizide "Haşmet Çolak" karakterine hayat verecek ve Adana'ya güçlü bir toprak ağası olarak gelecek. Karakterin Çukurova'da bütün dengeleri değiştireceği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading