Yandex Metrica

Bir Peri Masalı dizisi için final çanları çalıyor! Reytingleri hayal kırıklığına uğrattı

Bir Peri Masalı dizisi için final çanları çalıyor! Reytingleri hayal kırıklığına uğrattı

Alina Boz'un başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi çarşamba akşamları ekrana geliyor. Fox TV'de yayınlanan dizi, düşük reytingleriyle hayal kırıklığına uğrattı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:58

Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in başrollerinde bir araya geldiği Bir Peri Masalı dizisi, ilk bölümüyle 21 Eylül'de izleyici karşısına çıktı. Yüksek meblağda para bulmasının ardından hayatı değişen Zeynep'in hikayesini anlatan dizinin oldukça iddialı olması bekleniyordu.

Ancak çarşamba günü yayınlanan dizi, Kuruluş Osman, O Kız ve Gecenin Ucunda dizileriyle rekabet etmekte zorlandı. Tuzak ve Hayat Bugün dizilerinin başlamasıyla birlikte de Bir Peri Masalı reytinglerde gerilere düştü.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

REYTİNG REKABETİNDE GERİYE DÜŞTÜ

Çok sayıda izleyici kaybeden dizi, reytinglerde ortalama oranların çok altına düştü. Fox TV'nin reytinglerde kötü giden diziler için hemen final kararı aldığı biliniyor. Bu sezon birçok dizi kısa süre içinde final yapmıştı. 

Bu nedenle Bir Peri Masalı'nın da yakın zaman içerisinde final yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading