Yandex Metrica

Sitede Ara

Bergen filmine Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da engel! Çevik kuvvet gönderildi

Bergen filmine Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da engel! Çevik kuvvet gönderildi

Heyecanla beklenen Bergen filmi dün gösterime girdi. Ancak filmin Adana Kozan'da yapılması planlanan galası belediye tarafından engellendi. İstanbul'daki galaya ise çevik kuvvet ekipleri gönderildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:55

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Bergen filmi dün gösterime girdi. Türkiye genelinde vizyona giren filmin Halis Serbest'in yaşadığı Adana Kozan'da yayınlanmadığı öne sürüldü.

"YAPIMCILARA ÖLÜM TEHDİTLERİ GELİYOR"

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda filmin Kozan'da yayınlanmadığını iddia etti. Işık, "8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor" ifadelerini kullandı.

" 'ÖYLE UYGUN GÖRÜLDÜ' DEDİLER"

Belediye başkanı ile konuyla ilgili görüşme yaptığını belirten Işık, "Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. 'Öyle uygun görüldü' dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading