Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bergen filminden ilk fragman yayınlandı!

Bergen filminden ilk fragman yayınlandı!

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünü üstlendiği Bergen filminden ilk uzun soluklu fragman yayınlandı. Film, Mart ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:45

"Acıların Kadını" olarak bilinen şarkıcı Bergen'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Heyecanla beklenen filmden dün yeni bir afiş yayınlanmıştı. Bugün ise filmden ilk uzun fragman görücüye çıktı.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'e hayat verdiği filmde güzel oyuncuya Halis Serbes rolüyle Erdal Beşikçioğlu eşlik edecek. Filmin kadrosunda iki ismin yanı sıra Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Suzan Kardeş, Nurcan Eren, Arif Pişkin gibi isimler yer alıyor.

Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını Mine Şengöz üstleniyor. Senaryoda ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un imzası bulunuyor. Filmin müzikleri usta sanatçı Mazlum Çimen'e ait. 

Bergen filmi, psikiyatr Cemal Dindar, sosyolog Prof. Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, edebiyatçı Murat Özyaşar ve Yavuz Ekinci'nin katkılarıyla hazırlanıyor.

Bergen, 4 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading