Yandex Metrica

Bergen filminden büyük başarı! Açılış rekoru kırdı

Bergen filminden büyük başarı! Açılış rekoru kırdı

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünü üstlendiği Bergen filmi 4 Mart'ta gösterime girmişti. Yoğun ilgi gören film tüm zamanların drama filmi açılış rekorunun sahibi oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:56

Arabesk müziğin ünlü sanatçılarından Bergen'in hayatını konu alan Bergen filmi 4 Mart'ta gösterime girdi. Filmin vizyona girdiği ikinci gününde yoğun talep üzerine gösterildiği salon sayısı arttırıldı ve 1100 salonda izleyici ile buluştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Bergen, vizyondaki ilk üç gününde 718 bin 43 kişi tarafından izlenerek dram ve biyografik film türlerinde tüm zamanların en iyi açılışını yaptı. Rekor seyirci sayısına ulaşan film, tüm zamanların en iyi drama filmi açılış rekorunun sahibi oldu.

Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un senaryosunu yazdığı Bergen filminde, Bergen'in umut dolu, yetenekli bir müzisyen olduğuna dikkat çekiliyor. Mine Şengöz tarafından hayata geçirilen filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper yaptı.

Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Arif Pişkin, Ahmet Kayakesen, Şebnem Sönmez, Suzan Kardeş ve Nurcan Eren gibi isimler yer alıyor. Filmin müziklerinde ise Mazlum Çimen ve Saki Çimen imzası var. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading