Yandex Metrica

Bergen filminde Halis Serbest'i canlandıracak isim belli oldu

Bergen filminde Halis Serbest'i canlandıracak isim belli oldu

Bergen'in hayatını konu alan filmde şarkıcıyı Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Eski eşi Halis Serbest'i oynayacak isim de belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:59

Şarkıcı Bergen'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Bergen'i Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı duyurulmuştu. Eski eşi Halis Serbest'i canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Bergen'in yüzüne kezzap atan, daha sonra da onu öldüren eşi Halis Serbest'e Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Beşikçioğlu, filmin yapımcısından gelen teklifi kabul etti. Başarılı aktör, rolüne hazırlanmak için Bergen hakkında yazılan kitap ve olayların yaşandığı dönem çıkan haberler ile videoları izleyerek hazırlanıyor.

Çekimleri yakın zamanda Adana'da başlayacak olan filmin senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz kaleme alıyor. Bergen'in filmi için yazılan hikaye, aile fertlerinin dayanışması ile, hem fiziksel hem psikolojik haysiyeti gözetilerek yazıldı. Filmde Bergen kurban olarak değil, müzisyen yönüyle öne çıkarılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading