Yandex Metrica

Bergen filmi hangi dijital platform ile anlaştı? Gişe rekoru kırmıştı

Bergen filmi hangi dijital platform ile anlaştı? Gişe rekoru kırmıştı

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filmi, gişede büyük bir başarıya imza atarak yaklaşık 160 milyon lira hasılat elde etmişti. Filmin yayınlanacağı dijital platform belli oldu.

Sinema / Dizi

18.03.2024, 21:21

'Acıların Kadını' olarak tanınan şarkıcı Belgin Sarılmışer'in hayatını anlatan 'Bergen' filmi 4 Mart'ta izleyici karşısına çıktı. Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrolünü üstlendiği film, vizyonda kaldığı 10 haftada 5 milyon 425 bin 412 seyirciye ulaşarak toplamda 159 milyon 196 bin 198 TL hasılat elde etti. Filmin hangi dijital platformda yayınlanacağı da belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hizmeti vermeye hazırlanan Disney Plus filmi satın aldı. 

Mehmet Binay ve M. Caner Alper'in yönettiği filmin senaryosunda Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra Nergis Öztürk, Suzan Kardeş, Nurcan Eren, Arif Pişkin, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez gibi isimler de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading