Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir araya mı geliyor?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir araya mı geliyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni bir dizi projesinde birlikte rol alacağı iddia ediliyor. İddiaya göre Kral Kaybederse uyarlamasında ikili tekrar bir araya gelecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

Televizyon dünyasının en unutulmaz dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu 2008-2010 yılları arasında ekrana geldi ancak hala popülerliğini koruyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, Halid ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide sergiledikleri oyunculuklarıyla hafızalara kazındı. 

İkili hakkında heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bir dizi projesinde yeniden birlikte rol alacağı öne sürüldü. İddiaya göre Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisinde iki başarılı oyuncu başrolü üstlenecek.

Dizideki narsist erkek ana karakter için İbrahim Çelikkol'un ismi konuşuluyordu ancak oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna dahil olmasıyla bu ihtimal ortadan kalkmış oldu. Şu an dizinin erkek başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ'un, kadın ana karakter için ise Beren Saat'in ismi geçiyor.

Kral Kaybederse, Kenan isminde iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın karakterinin çocukluğundan bugüne kadar şekillenmesini ve bu şartları konu alıyor. Kadınların kendisine pervane olduğu Kenan, yıkılmaz olarak gördüğü egosunu yerle bir edilmiş buluyor ve bu durum onu psikiyatriste danışmaya sürüklüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading