Yandex Metrica

Benim Hayatım dizisiyle ilgili yeni karar! Benim Hayatım Pazar akşamı neden yok?

Benim Hayatım dizisiyle ilgili yeni karar! Benim Hayatım Pazar akşamı neden yok?

Star TV'nin geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Benim Hayatım dizisiyle ilgili beklenmedik bir karar alındı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin pazar günü yayın akışında yer almaması dikkat çekti.

Sinema / Dizi

20.03.2024, 00:27

Star TV, başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın üstlendiği Benim Hayatım dizisini 31 Ekim'de izleyicilerin beğenisine sundu. Pazar akşamları ekrana gelen dizi, reytinglerde Yargı ve Teşkilat gibi güçlü rakiplerinin gerisinde kaldı.

Orkun Çatak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete'nin senaryosunu kaleme aldığı Benim Hayatım, beklenen başlangıcı yapamadı.Pazar günü reyting savaşında başarılı olamayan Benim Hayatım'ın yayın gününde değişikliğe gidildi. Yapımcılığını Bahadır Özdener'in üstlendiği Benim Hayatım, 25 Kasım'dan itibaren perşembe akşamları ekrana gelecek.

Dizi, tüm zorluklara rağmen ailesiyle birlikte hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a gelen Hayat'ı konu alıyor. Hayat ve babası Ökkeş'in beklemedikleri olaylarla karşı karşıya kalmasını anlatan Benim Hayatım, aynı zamanda aşkın gücünü de konu alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading