Yandex Metrica

Benedict Cumberbatch'li The Power of the Dog filminden ilk fragman

Benedict Cumberbatch'li The Power of the Dog filminden ilk fragman

Netflix, Benedict Cumberbatch'ın başrolünde yer aldığı tarihi drama filmi The Power of the Dog'dan ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Film, aralık ayında yayınlanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:53

Netflix, Jane Campion'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı The Power of the Dog filminden ilk tanıtım fragmanını izleyicilerin beğenisine sundu. Filmin başrolünde yer alan Benedict Cumberbatch, Phil karakterini canlandıracak. Film, Thomes Savage'ın 1967'de yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanıyor. 

Netflix'in paylaşımına göre filmin özeti şöyle: Karizmatik çiftlik sahibi Phil Burbank, etrafındakilerde korku ve hayranlık uyandırır. Kardeşi eve yeni bir eş ve onun oğlunu getirdiğinde, Phil, aşk ihtimaline maruz kalana kadar onlara eziyet eder.

Filmin oyuncu kadrosunda Cumberbatch'in yanı sıra Elisabeth Moss, Jesse Plemons, Kristen Dunst ve Kodi Smit-McPhee gibi isimler yer alıyor. The Power of the Dog, dünya prömiyerini 78. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yaptıktan sonra 1 Ekim'de New York Film Festivali'nde gösterilecek. The Power of the Dog, 1 Aralık'ta Netflix'teki yerini alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading