Yandex Metrica

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla öldü mü? Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Özkan diziden ayrılıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla öldü mü? Ben Bu Cihana Sığmazam Ebru Özkan diziden ayrılıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam, ATV'de salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin 3. bölümünden yayınlanan fragmanda Leyla'nın vurulması dikkat çekti. Ebru Özkan'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

05.02.2024, 11:57

ATV'nin yeni sezon için hazırladığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 20 Eylül'de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı dizi, reytinglerde rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşmeyi başardı.

Dizinin 2. bölümünde Leyla, Cezayir'e siper olmuştu. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölümden yayınlanan fragmanda Leyla'nın Cezayir'in kollarında yaralı olduğu görüldü.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM EBRU ÖZKAN AYRILIYOR MU?

İkili arasında geçen diyalog kafaları karıştırdı. Leyla Cezayir'e "Sonuna mı geldik?" diye sorarken, Cezayir'den "Ama güzel bir son. Ne dersin?" yanıtı geliyor. Bu durum "Ebru Özkan diziden ayrılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Oyuncunun diziye devam edeceği tahmin ediliyor.

>Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm, 4 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de ATV'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading