Yandex Metrica

Ben Bu Cihana Sığmazam'a dengeleri değiştirecek transfer! EDHO'daki masa yeniden kuruluyor

Ben Bu Cihana Sığmazam'a dengeleri değiştirecek transfer! EDHO'daki masa yeniden kuruluyor

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin kadrosuna sürpriz bir oyuncu dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:08

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy gibi isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi salı akşamları izleyicileri ekrana kilitliyor. Güzel Adamlar Yapım Şirketi'nin yapımını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

TATAVLALI'NIN GELİŞİ HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK

Salı akşamlarına damgasını vuran dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Benli, dizide Tatavlalı karakterini canlandıracak. Tatavlalı, 50 yaşında hayatın zorluklarını en ağır şekilde yaşamış, merhamet duygusuna sahip olmayan, hayatı boyunca bir kere bile ağlamamış bir karakter olacak.

 

Merhametsiz bir düşman olarak Cezayir'in karşısına çıktığında, ölüm ikilinin arasında kol gezmeye başlar. Tatavlalı'nın gelişiyle dizide birçok şey alt üst olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Gülenay Kalkan, Ziya Kürküt, Eren Vurdem, Burcu Binici, Ragıp Savaş gibi isimler de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading