Yandex Metrica
SON DAKİKA
Behzat Ç. yeniden çekilecek iddiaları gerçek mi?

Behzat Ç. yeniden çekilecek iddiaları gerçek mi?

Bir dönemin fenomen dizisi Behzat Ç.'nin Acun Ilıcalı tarafından yeniden hayata geçirileceği konuşuluyordu. Ancak bu iddia yalanlandı.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 01:09

Acun Ilıcalı'nın, Sihirli Annem ve Leyla ile Mecnun dizisinin ardından Exxen platformu için fenomen Behzat Ç. dizisini hayata geçireceği öne sürülmüştü. Hatta Ilıcalı'nın Erdal Beşikçioğlu ile görüşmelerde bulunduğu konuşuluyordu.

Ancak heyecan yaratan bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma göre, Acun Ilıca'nın Exxen için Behzat Ç. dizisini yeniden canlandıracağı doğru değil.

Star TV'de ekranlara gelen Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, konuk olduğu bir programda dizinin bitiş sebebiyle ilgili açıklamada bulunmuştu. Beşikçioğlu, şöyle konuşmuştu:

"5 bölüm bir senaryo geldi bize, o kadar özlemişiz ki çekmeye başladık. Fakat olayların açılmasında güçlük yaşanmaya başladı. Serdar Akar'la konuştum ve '2. dönemle ilgili beraber oturalım bir hikayeye başlayalım, karakterin nereden nereye gideceğini görebilelim' dedim. Fakat Serdar Akar'ın çekmeyeceğini ve Memduh Başgan olmayacağını öğrendim, 'ben de olmak istemiyorum' dedim. Bütün hikaye bu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading