Yandex Metrica

Behzat Ç. bomba gibi geri dönüyor! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihi böyle duyuruldu

Behzat Ç. bomba gibi geri dönüyor! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihi böyle duyuruldu

Erdal Beşikçioğlu ve İnanç Konukçu'nun başrolünü üstlendiği 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihi duyuruldu.

Sinema / Dizi

29.02.2024, 14:06

Sevilen dizi Behzat Ç.'nin yeni sezonu izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Erdal Beşikçioğlu bir kez daha Behzat Ç. karakteriyle ekrana dönecek. Heyecanla beklenen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayınlanacağı tarih duyuruldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BEHZAT Ç. YENİ SEZON İÇİN GERİ SAYIM

Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yanı sıra Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da yer alıyor.

Devrim Yalçın'ın yönettiği, Ercan Uğur'un senaryosunu kaleme aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, 6 Aralık'ta BluTV'de izleyici ile buluşacak. BluTV, dizinin yayın tarihini "Heyecanla, merakla, coşkuyla… Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi 6 Aralık’ta BluTV’de! Sonunda la!" ifadeleriyle duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading