Yandex Metrica

Barbaroslar dizisinde art arda değişiklik kararları!

Barbaroslar dizisinde art arda değişiklik kararları!

TRT1'in yeni tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda hikayenin gidişatını değiştirecek değişiklikler yaşandı. Senaryo ekibinden sonra yönetmen ve görüntü yönetmeni de değişti.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, son olarak 4. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz günlerde dizinin senaryo ekibinin değiştiği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise dizi, yeni bir değişiklikle gündeme geldi.

Barbaroslar, Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin denizlerin hakimi haline gelmesini konu alıyor. Ancak dizide deniz sahnelerinin az olması, bu sahnelerde ise gemilerin hareket etmiyor oluşu seyirciler tarafından eleştiriliyordu. Senaryo ekibinin değişmesiyle birlikte bu sahnelerin artması ve diziye yeni bir heyecan gelmesi bekleniyor.

Yeni bölümleri artık Serdar Özönalan ve Hakan Erimez kaleme alacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türkiye'nin konusu denizde geçen ilk dizisi Barbaroslar'da bir değişiklik daha yaşandı. Geçen hafta sonundan itibaren birinci ekip yönetmeni Doğan Ümit Karaca ve görüntü yönetmeni Münir Gürsoy ile yollar ayrıldı. Yerine yönetmen Berat Özdoğan ve görüntü yönetmeni Ersan Çapan ile anlaşma sağlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading