Yandex Metrica

Sitede Ara

Baba dizisi için geri sayım başladı! Dizinin kadrosuna bomba transfer! O isim bakın kimi canlandıracak

Baba dizisi için geri sayım başladı! Dizinin kadrosuna bomba transfer! O isim bakın kimi canlandıracak

Show TV'nin Haluk Bilginer başrollü Baba dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Hikayesi yenilenen dizinin kadrosuna güçlü isimler de dahil oldu. Kadroya katılan Hazal Türesan'ın da canlandıracağı karakter belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:49

Başrollerinde Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş gibi isimleri bir araya getiren Baba dizisi geçtiğimiz sezon Şubat ayında izleyicilerin beğenisine sunuldu. Anadolu'da bir ailenin miras kalması sonucu değişen hayatını konu alan dizi, etkileyici hikayesiyle milyonları ekran başına kilitledi.

Baba dizisinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Dizi, yeni sezona etkili bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ay Yapım imzalı dizinin hikayesi yenilenirken, kadroya da Levent Ülgen, Hazal Türesan, Buse Meral, Ali İl, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit gibi isimler katıldı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

İLHAN'IN ÇOCUKLUK ARKADAŞINI CANLANDIRACAK

Daha önce Fazilet Hanım ve Kızları, Mucize Doktor, Yalancı gibi dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla tanınan Hazal Türesan'ın canlandıracağı karakter de belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre oyuncu, Hakan Kurtaş'ın hayat verdiği İlhan'ın çocukluk arkadaşı olan Begüm karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. 

Oyuncunun hayat vereceği karakterin dengeleri değiştireceği tahmin ediliyor.


Loading