Yandex Metrica

Baba 6. bölümden fragman yayınlandı! Kadir Servet'ten hesap soruyor, Kübra'nın durumu ağırlaşıyor! 'Bu senin yaptığının bedeli Emin Bey'

Baba 6. bölümden fragman yayınlandı! Kadir Servet'ten hesap soruyor, Kübra'nın durumu ağırlaşıyor! 'Bu senin yaptığının bedeli Emin Bey'

Show TV'nin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya getiren Baba dizisinin 6. bölümünden fragman yayınlandı. Fragmanda sakatlandığını saklayan Kübra'nın durumu kötüye giderken, Büşra dayanamayıp babasına isyan ediyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:00

Show TV'nin bir aile dramını anlatan Baba dizisi Salı akşamları ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu hafta yayınlanan 5. bölüme Kadir'in evi terk ettiği sahne damgasını vurmuştu. Çok konuşulan dizinin 6. bölümünden fragman yayınlandı. 

Kadir, Sevil ile birlikte olmalarına engel olmaya çalışan babasıyla yüzleşiyor ve "Ben istedim Sevil benim helalim olsun. Eline elimi değdirmedim sırf bu yüzden. Sen kul hakkı yemekten çok korkarsın ya kusura bakma hakkıma girdin baba" diyor.

Emin'in Kadir'in evi terk etmesine neden olmasına sinirlenen Fazilet'in ise "Hani Kadir'in kafasına kakıyorsun ya yaptığın her şeyin bedeli var diye, bu da senin yaptığının bedeli Emin Bey" diyerek sert çıktığı görülüyor.

Kadir, babasına onun Sevil ile görüştüğünü anlatan kardeşi Servet ile yüzleşiyor ve İlhan'ın elindeki görüntüleri gösteriyor. Dışarı çıktığında sakatlanan ve bunu saklayan Kübra git gide kötüleşiyor ve dedesi Emin'in kucağına yığılıyor.

Büşra ise "Yeter! Sırf korkumdan bir şey diyemiyorum yıllardır ama yeter! Baba ben senin kızınım, babalar kızlarını korurlar." diyerek isyan ediyor.

Baba 6. bölüm, 22 Mart Salı akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading