Yandex Metrica

Baba 5. bölümden fragman yayınlandı! İlhan ve Kadir arasında ipler iyice geriliyor, Emin boşanmaya karşı çıkıyor

Baba 5. bölümden fragman yayınlandı! İlhan ve Kadir arasında ipler iyice geriliyor, Emin boşanmaya karşı çıkıyor

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya getiren Baba dizisinin 5. bölümünden fragman yayınlandı. Emin'in Fazilet'e 'Resmiye' diye seslenmesi gerilimi iyice artırıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:57

Saruhanlı ailesinin hayatının bir anda değişimini konu alan Baba dizisi Salı akşamlarına damgasını vuruyor. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş, Ayda Aksel gibi isimlerin yer aldığı Baba, gelecek hafta 5. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 5. bölümünden fragman yayınlandı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BABA 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fragmanda Fazilet, Emin'in kendisine Resmiye diye seslendiğini Kadir'le paylaşıyor. Kadir, babasına Resmiye'nin kim olduğunu soruyor. Bu durum, ikilinin arasındaki gerilimi yeniden artırıyor. Kadir ve İlhan arasındaki ipler iyice gerilirken, İlhan'ın Servet'e "Ben senin kardeşinden hiç hoşlanmıyorum" dediği duyuluyor.

Ahmet ve Büşra'nın aynı odada kalmadığını öğrenen Emin, duruma müdahale ediyor. Büşra'yı korumaya çalışan Kadir, babasına "Bu çocuk da senin çocuğun niye göz göre göre mutsuz olmasına izin veriyorsun?" diyor. Emin ise "Evlilik kavilleşmektir. Söz bir kere verilir. Ben Emin'in kızı boşandı dedirtmem elaleme" diyerek boşanmalarına izin vermeyeceğinin altını çiziyor. 

Baba 5. bölüm, 15 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading