Yandex Metrica

Baba 4. bölümden fragman! Kadir ve İlhan bir kez daha karşı karşıya 'Üç gün süre veriyorum'

Baba 4. bölümden fragman! Kadir ve İlhan bir kez daha karşı karşıya 'Üç gün süre veriyorum'

Baba dizisi, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin 4. bölümünden de fragman yayınlandı. Fragmana Kadir ve İlhan arasındaki gerilim damgasını vurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:54

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya getiren Baba dizisi, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Hikayesiyle herkesi etkileyen dizi, dün akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm de büyük ses getirirken, dizinin 4. bölümünden fragman yayınlandı.

Önceki bölümde gittiği semtte bazı kişiler tarafından arabası çalınan ve dövülen Emin'in kim olduğunu hatırlamadığı görülüyor.

Kadir ile anlaşma yaptıktan sonra Ödemiş'i terk eden Büşra'nın kocası Ahmet ise köşke geliyor. Bunu gören Kadir'in sinirlerine hakim olamadığı görülüyor. Kadir ile bir kez daha karşı karşıya gelen İlhan'ın "Üç gün süren var hırkalının oğlu. Üç gün içinde bana kırk milyon dolarımı getireceksiniz. Sen ya da baban." dediği duyuluyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BABA 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baba'nın 3. Bölümünde; Emin ve Kadir, İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. İkilinin çıktıkları yolculukta geçmişin defterleri tekrar açıldı. Saruhanlı ailesi yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışırken, Fazilet köşkteki düzenini kurmaya başladı. İlhan, Saruhanlı ailesinin fertlerini yakından tanımak için araştırma yaparken, aynı zamanda onlara karşı kozlar elde etmek için plan yapmaya devam etti. İstanbul’daki hayatına ilk adımını atan Kadir, kendini bir krizin içinde buldu. Diğer yandan İlhan'ın babasına saygısızlık yaptığını öğrenen Kadir, İlhan'a sert bir uyarıda bulundu.

Baba 4. bölüm, 8 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading