Yandex Metrica

Sitede Ara

Baba 13. bölümden fragman yayınlandı! Emin Saruhanlı yangının ortasında kalıyor, Kadir feryat ediyor!

Baba 13. bölümden fragman yayınlandı! Emin Saruhanlı yangının ortasında kalıyor, Kadir feryat ediyor!

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Baba'nın 13. bölümünden fragman yayınlandı. Fragmanda İlhan Büşra'yı eve kilitlerken, Emin Saruhanlı'nın alevler arasında kaldığı görüldü.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:15

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi, salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitliyor. Çağrı Bayrak'ın yönettiği, Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisi, reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başarıyor.

Saruhanlı ailesinin dram dolu hikayesini anlatan Baba dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Saruhanlı ailesi, Servet'in ihanetine uğradıktan sonra Ödemiş'e dönmeyi düşünürken, Kadir babasına "Ödemiş'e gitmeyelim baba, ben beceremediler dedirtmek istemiyorum" diyor. Emin Saruhanlı ise "Biz beceremedik değil oğlum, biz ihanete uğradık. İkisi aynı şey değil" diye cevap veriyor.

Ailenin mutluluğunu gören Servet ise öfkeden deliye dönüp eve saldırıyor. Diğer yandan İlhan, ailesiyle görüşmesini engellemek için Büşra'yı odaya kilitlerken, "Ben çok acı çektim Kadir, biraz da sen çek istiyorum" sözleri dikkat çekiyor. Bu sözlerin ardından Emin Saruhanlı'nın bakkal dükkanında yangın çıktığı, Kadir'in "Baba" diyerek feryat ettiği görülüyor.

Servet’in Kürşat ile Şahika’yı yakalayıp yakalamayacağı da merak konusu oldu.

Baba 13. bölüm, 17 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading