Yandex Metrica

Sitede Ara

Aziz dizisi bitti, Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! TRT'den resmi açıklama geldi

Aziz dizisi bitti, Murat Yıldırım'ın yeni dizisi belli oldu! TRT'den resmi açıklama geldi

Aziz dizisinin ani final yapmasının ardından Murat Yıldırım'ın yeni projesinin ne olacağını merak ediliyordu. Oyuncunun Teşkilat'a dahil olacağı söyleniyordu. TRT'den konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

Sinema / Dizi

22.03.2024, 04:13

Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı Aziz dizisinin 2. sezonu merakla bekleniyordu. Ancak diziden herkesi şoke eden bir haber geldi. Senarist krizi yaşayan dizinin final kararı aldığı duyurulmuştu. Aziz'in ani şekilde bitmesinin ardından Murat Yıldırım'ın hangi projede rol alacağı merak konusu olmuştu.

Murat Yıldırım'ın Ömer karakteri için Teşkilat dizisiyle görüşme aşamasında olduğu duyurulmuştu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu, Teşkilat dizisinin üçüncü sezon kadrosuna dahil oldu. Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu ile başrolü paylaşacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÖMER ATMACA OLARAK TEŞKİLAT'A DAHİL OLDU

Dizinin kadrosuna dahil olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Yıldırım, yeni sezonda Ömer Atmaca karakterini canlandıracak. Teşkilat'ın yeni sezonunda adrenalin daha da artacak. Sezon finalinde yaşananların ardından zorlu bir sürece girmiş olan Zehra'nın ne yapacağı merak ediliyor. 

Ömer ise babasının erken yaşta kendilerini terk etmesi nedeniyle ailenin yükünü sırtlamıştır. Azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı'nın bir mensubu olmayı başarmıştır. Kritik bir operasyon dönüşünde yaşadığı olayla sarsılan Ömer, sorumluları ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading