Yandex Metrica

ATV'den Baş Belası dizisi için yeni karar

ATV'den Baş Belası dizisi için yeni karar

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in başrollerinde yer aldığı Baş Belası dizisi ekrana veda edecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

ATV'de ekrana gelen Baş Belası dizisi şimdiye kadar 11 bölüm yayınlandı. Murat Onbul'un yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir paylaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde dizinin yayın tarihi Pazar gününden Cuma gününe alınmıştı. Ancak bu karar dizinin reytinglerinde istenen yükselmeyi yaratmadu. Bunun üzerine ATV'den diziyle ilgili yeni bir karar geldi. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre bir süredir izlenme oranları yükselmeyen Baş Belası için final kararı alındı. Polisiye türündeki dizi 13. bölümüyle final yapacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BAŞ BELASI OYUNCULARI

Baş Belası dizisinin oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yanı sıra Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buse Buçe Kahraman, Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Eyüp Mert İlkıs, Barış Yalçın ve Özgür Cem Tuğluk gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading