Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aşk Mantık İntikam'la ilgili şaşırtan iddia! Yayından kaldırılıyor mu?

Aşk Mantık İntikam'la ilgili şaşırtan iddia! Yayından kaldırılıyor mu?

Fox TV'de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam kış sezonunda da devam edecek. Ancak diziyle ilgili ortaya atılan iddia hayranları endişelendirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

Bu yazın en sevilen dizilerinden biri başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Fox TV'de yayınlanan dizinin kış sezonunda da devam edeceği duyuruldu. Dizi, artık Cuma akşamları ekrana gelecek. Aşk Mantık İntikam'la ilgili çıkan bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

Aşk Mantık İntikam yaz sezonunda reytinglerde iyi gitmeyi başardı. Ancak yeni sezonda başlayacak iddialı diziler de geliyor. Yani dizinin bu reyting başarısını devam ettirip ettiremeyeceği bilinmiyor. Dizinin bu başarıyı sürdürememesi durumunda yerine İmkansız isimli dizinin yayınlanacağı iddia ediliyor.

Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı dizi, geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş gibi davranan bir kadını anlatacak. Bu rolü Hazal Kaya canlandıracak.

Aşk Mantık İntikam'ın kış sezonunda yayınlanacağı gün Cuma. Diğer kanallarda cuma günleri hangi dizilerin ekrana geleceği merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading