Yandex Metrica

Aşk-ı Memnu'nun Şaheste'sinin kim olduğunu duyanlar hayrete düştü! Meğer Yeşilçam'ın güzeller güzeli yıldızıymış

Aşk-ı Memnu'nun Şaheste'sinin kim olduğunu duyanlar hayrete düştü! Meğer Yeşilçam'ın güzeller güzeli yıldızıymış

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Şaheste karakteriyle akıllara kazınan Fatma Karanfil'in Yeşilçam yıldızı olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun gençlik fotoğrafı herkesi kendine hayran bıraktı.

Sinema / Dizi

15.03.2024, 15:04

2008 - 2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu, ekrana geldiği dönemde büyük ses getirmişti. Dizi, aradan uzun yıllar geçse de yayınlandığı her dönemde ilgi görmeye devam ediyor. Efsaneleşen Aşk-ı Memnu, bu yaz bir kez daha izleyici ile buluştu. Fenomen dizi, bugün de final bölümüyle ekrana gelecek.

Aşk-ı Memnu, hikayenin başarılı uyarlamasının yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da büyük beğeni topluyor. Dizideki oyuncuların hayatları ve şimdiki halleri araştırılmaya devam ediyor. Şaheste karakterini canlandıran Fatma Karanfil de bu isimlerden biri. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KELOĞLAN ARAMIZDA'NIN YILDIZI ÇIKTI

Başarılı oyuncunun aslında Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından biri olduğu ortaya çıktı. Fatma Karanfil, Keloğlan Aramız'da filminde Keloğlan'ın Fatma'sı karakterini canlandırmıştı.

Oyuncunun gençlik fotoğrafları da adeta kendine hayran bıraktı. İşte Fatma Karanfil'in gençliği...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading