Yandex Metrica

Arka Sokaklar'da peş peşe ayrılık! Başroller bir bir veda ediyor, Mesut Komiserin ardından şimdi de...

Arka Sokaklar'da peş peşe ayrılık! Başroller bir bir veda ediyor, Mesut Komiserin ardından şimdi de...

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılacağı haberinin ardından dizinin yeni sezonunda kimlerin olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Yeni sezonda yer almayacak oyuncular ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:35

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar 17. sezon çekimlerine hazırlanıyor. 2006 yılında yayın hayatına başlayan dizi 16. sezonun 632. bölümüyle sezon arası vermişti. Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlayacak olan dizide Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılacağı iddia edilmişti. Yeni bölümlerde kimlerin olup olmayacağı da merak konusu olmuştu.

PROJEYE VEDA EDEN İSİMLER BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Akar, Ozan Çobanoğlu ve Oğuz Peşe diziye devam edecek. Şimdilerde "Çakallarla Dans 6" filminin çekimleriyle meşgul olan Şevket Çoruh henüz Erler Film ile masaya oturmadı. Çoruh'un devam edip etmeyeceği net değil.

Diziye veda eden isimler belli oldu. Cemal'i canlandıran Yiğitcan Ergin, Ezgi'ye hayat veren Ela Yörüklü ve Aslı'yı oynayan Deniz Çatalbaş yeni sezonda yer almayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading