Yandex Metrica

Arka Sokaklar'da beklenmedik ayrılık! Veda sahnesi yasa boğdu 'Engin gurur duyulacak bir meslektaştı'

Arka Sokaklar'da beklenmedik ayrılık! Veda sahnesi yasa boğdu 'Engin gurur duyulacak bir meslektaştı'

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 614. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında Engin Balkan'ın cenaze görüntüleri dikkat çekti. İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:48

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, 16 sezondur ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Fenomen dizi, bu akşam 614. bölümüyle izleyici ile buluşacak. 

Dizinin son bölümünde Engin Balkan'ın namlunun ucunda olduğu görülmüştü. Yeni bölümden yayınlanan fragmanda Rıza Baba ve ekibi Engin Balkan'ın cenaze törenine katılıyor. Rıza Baba'nın "ehit Emniyet Müdürü Engin Balkan, bu teşkilatın gözbebeğiydi. Gurur duyulacak bir meslektaştı, örnek bir polisti. Yıllarca bu şehrin her sokağında gezdi" sözleri dikkat çekiyor.

Fragmandaki görüntülerin ardından İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Başarılı oyuncunun reyting rekorları kıran diziden bu akşam yayınlanacak olan bölümle ayrılacağı söyleniyor.

Arka Sokaklar 614. bölüm, bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading