Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arka Sokaklar'da ayrılık sinyali! Rıza Baba diziye veda mı edecek?

Arka Sokaklar'da ayrılık sinyali! Rıza Baba diziye veda mı edecek?

Arka Sokaklar dizisi 17 Aralık akşamı 608. bölümüyle ekrana geldi. Dizide Rıza babanın emekliliğini istemesi, Zafer Ergin'in ayrılacağı iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:29

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 16. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.  Dizi, 17 Aralık Cuma akşamı 608. bölümüyle ekrana geldi. Bölümde yer alan sahnelerin ardından ayrılık iddiaları gündeme geldi. Rıza Baba'nın ekibi dağıtması ve emekliliğini istemesi Zafer Ergin'in ayrılacağı iddialarının bir kez daha konuşulmasına neden oldu.

Ekibini etrafına toplayan Rıza Baba "Bazı kararlar aldım. Öncelikle ben emekli olmaya karar verdim. Gerekli işlemleri de başlattım orda. Ama esas haber bu değil. Asayiş şubeye bağlı özel ekip, kaç yıldır emek verdiğimiz bu ekip artık görevini tamamlamıştır çocuklar. Lağvediyoruz, yani ekibi dağıtıyoruz. Gerekli onayları da aldım. Durum budur." diyor.

Hüsnü Çoban ise "Neden baba bir yanlışımızı mı gördün?" diye soruyor. Rıza Baba da "Evet gördüm. Bu ekip bugüne kadar ne belaya bulaşırsa bulaşsın bir kişinin peşinden gidip bana sırtını dönmemişti. Sayenizde bunu da gördüm. Her şeyin bir sonu vardır bu hayatta, bu ekibin yolu da buraya kadarmış. Bitti." yanıtını veriyor.

Bu sahnenin ardından Rıza Baba'yı canlandıran Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Ancak bununla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading