Yandex Metrica

Arka Sokaklar bitiyor mu? Arka Sokaklar final mi yapıyor? Kanal D'den beklenen haber geldi

Arka Sokaklar bitiyor mu? Arka Sokaklar final mi yapıyor? Kanal D'den beklenen haber geldi

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın çekimlere 45 gün ara verdiği ortaya çıkmış, nedeni merak konusu olmuştu. Kanal D'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Sinema / Dizi

24.04.2024, 21:20

İlk bölümü 2006 tarihinde ekrana gelen Erler Film imzalı Arka Sokaklar, bu yıl 17. sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. 16 sezondur ilgiyle izlenen dizi, cuma akşamları milyonları ekrana kilitliyor. 

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Oya Akar'ın başrolünde yer aldığı diziden geçtiğimiz sezon Şevket Çoruh ayrıldı. Uzun yıllardır Mesut Komiser'i canlandıran oyuncunun ayrılığı tüm dengeleri değiştirdi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

"BİR SAĞLIK ARASINA GİRİYOR"

Önceki gün diziden hayranlarını üzen bir haber geldi. Arka Sokaklar'ın 45 gün çekimlere ara verdiği ortaya çıktı. Dizinin final yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Kanal D'den açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading