Yandex Metrica

Ari Aster'ın 'Disappointment Blvd.' filminin kadrosu şekilleniyor

Ari Aster'ın 'Disappointment Blvd.' filminin kadrosu şekilleniyor

Ari Aster'ın Joaquin Phoenix başrollü Disappointment Blvd. filminin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:35

Hereditary ve Midsommar filmlerinin ardından Ari Aster, üçüncü uzun metrajlı filmi için bir kez daha A24 ile bir araya geliyor. Daha önce filmin başrolünde Joker filmindeki performansıyla beğeni toplayan Joaquin Phoenix'in yer alacağı duyurulmuştu. Şimdi ise kadroya dahil olan yeni isimler açıklandı.

Deadline'ın haberine göre Oscar adayı Amy Ryan, Kylie Rogers, Nathan Lane ve Patti LuPone Disappointment Blvd. filminin kadrosuna dahil oldu. Daha önce kadroda Meryl Streep'in de yer alacağı konuşuluyordu ancak bu haber henüz doğrulanmadı.

Son iki filmi de A24 tarafından finanse edilen Aster, filmin hem yönetmenliğini hem senaryosunu üstlenecek. Ayrıca Lars Knudsen ile birlikte yapımcı olarak da görev alacak.

Disappointment Blvd.'nin olay örgüsü detayları gizli tutuluyor ancak film, "Tüm zamanların en başarılı girişimcilerinden birinin samimi, on yıllara yayılan bir portresi" olarak tanımlanıyor.

Prodüksiyon önümüzdeki hafta Montreal'de başlayacak.

Phoenix'in projeleri arasında Mike Mills'in C'mon C'mon filmi, Ridley Scott'ın Kitbag'i bulunuyor. Ayrıca Lynne Ramsay imzalı Polaris filminde de Rooney Mara ile birlikte başrolleri paylaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading