Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aras Bulut İynemli başrollü Atatürk dizisinde Zübeyde Hanım'ı kim canlandıracak? Oğlum dizisinden sürpriz transfer

Aras Bulut İynemli başrollü Atatürk dizisinde Zübeyde Hanım'ı kim canlandıracak? Oğlum dizisinden sürpriz transfer

Haziran ayında Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, bir Atatürk dizisine imza atmaya hazırlanıyor. Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı projede Zübeyde Hanım'ı oynayacak isim de belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:09

Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan ve birçok iddialı proje hazırlayan Disney Plus, Cumhuriyetin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan dizi için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk sezonu 6 bölüm olarak planan dizide Emma Watson'ın da yer alacağı açıklanmıştı. Şimdi ise dizinin kadrosuna yeni bir isim eklendi. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mustafa Kemal'in annesi Zübeyde Hanım'ı şimdilerde Oğlum dizisinde rol alan Songül Öden canlandıracak.  O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği diziyi Mehmet Ada Öztekin yönetecek. Müziklerini ise Oscar ödüllü Hans Zimmer hazırlayacak.

Diğer yandan Atatürk'ü canlandıracak olan Aras Bulut İynemli'nin rolü için sıkı şekilde çalıştığı belirtiliyor. Rol için aylardır kampta olan oyuncuya çok iyi bir oyuncu kadrosunun eşlik edeceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading