Yandex Metrica
SON DAKİKA
Antonio Banderas, Indiana Jones 5'ın kadrosuna dahil oldu

Antonio Banderas, Indiana Jones 5'ın kadrosuna dahil oldu

Antonio Banderas, Indiana Jones serisinin son filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Banderas, Harrison Ford ile birlikte rol alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:40

Harrison Ford'un ikonik karakteri beşinci kez canlandıracağı Indiana Jones 5'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Deadline'ın haberine göre, Indiana Jones serisinin beşinci filmine katılan son isim Antonio Banderas oldu. Banderas, birçok yıldız oyuncudan oluşan filme dahil olmak için anlaşma imzaladı.

Oyuncu kadrosunda Harrison Ford'un yanı sıra Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook ve Shaunette Renée Wilson da yer alıyor.

James Mangold yönetmenliği, serinin ilk dört filminin yönetmenliğini yapan Steven Spielberg'den devralıyor.

Spielberg ise Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Simon Emanuel ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. İkonik tema da dahil olmak üzere 40 yıllık serinin müziklerine imzasını atan John Williams, beşinci filmin müzikleri için geri dönecek.

Indiana Jones 5'ın senaryosunu Jez Butterworth, John-Henry Butterworth ve Mangold kaleme aldı.

Banderas'ın hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Aktör, Pedro Almodóvar'ın 2019 yapımı Pain and Glory filmindeki performansıyla Oscar adaylığı kazandı. Son olarak The Hitman's Wife's Bodyguard'da rol aldı.

Çekimleri devam eden ve henüz ismi belli olmayan Indiana Jones 5, 29 Temmuz 2022'de prömiyer yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading