Yandex Metrica

Antoine Fuqua imzalı, Jake Gyllenhaal'lu 'The Guilty'den fragman

Antoine Fuqua imzalı, Jake Gyllenhaal'lu 'The Guilty'den fragman

Antoine Fuqua'nın yönettiği yıldızlarla dolu suç gerilimi The Guilty'den fragman yayınlandı. Filmin başrolünü Jake Gyllenhaal üstleniyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

2015 yapımı Southpaw filminde birlikte çalışan yönetmen Antoine Fuqua ve Jake Gyllenhaal, Gustav Möller'in Danimarka gerilim filminin İngilizce uyarlaması olan 'The Guilty' için yeniden bir araya geliyor. Netflix'in haklarını satın aldığı The Guilty filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmin senaryosunu True Detective'in yaratıcısı Nic Pizzolatto kaleme alıyor.

Netflix'in özetine göre The Guilty'nin özeti şöyle: Film, bir 911 çağrı merkezinde sabah saatlerinde geçiyor. Çağrı merkezi operatörü Joe Baylor, büyük tehlikede olan ve 911'i arayan bir kişiyi kurtarmaya çalışır. Ancak çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve gerçekle yüzleşmenin tek çıkış yol olduğunu fark eder.

Film, Gyllenhaal'ın yanı sıra Ethan Hawke, Riley Keough, Paul Dano, Peter Sarsgaard, Da'Vine Joy Randolph ve Bill Burr'ın da aralarında bulunduğu yıldız bir oyuncu kadrosuna sahip.

The Guilty, 1 Ekim'de Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading