Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Anthony Hopkins'li The Father bu hafta izleyici ile buluşuyor

Anthony Hopkins'li The Father bu hafta izleyici ile buluşuyor

Anthony Hopkins ve Olivia Colman'ın başrolleri paylaştığı, Florian Zeller imzalı drama filmi "The Father" bu hafta gösterime giriyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:59

Aşılamanın hızlanması ve kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden faaliyete geçen Türkiye sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli olmak üzere 9 film gösterime girecek.

Florian Zeller'in "En İyi Uyarlama Senaryo" dalında Oscar kazandığı Anthony Hopkins'li drama filmi The Father izleyici ile buluşacak filmler arasında yer alıyor. Hopkins, filmdeki performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde Oscar'a layık görülmüştü. Usta aktörün yanı sıra Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell ve Olivia Williams'ın başrollerinde yer aldığı The Father, kızının ısrarına rağmen tek başına yaşamakta direnen ve yardımları reddeden Anthony'nin demans ve yaşlanma deneyimini konu alıyor. 

ÖLÜMCÜL LABİRENT: ŞAMPİYONLAR TURNUVASI

Logan Miller, Taylor Russell, Isabelle Fuhrman, Indya Moore ve Holland Roden'in rol aldığı "Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası" da gerilimiyle oldukça dikkat çekici bir yapım olacak. Adam Robitel'in yönettiği film; kendilerini ölümcül bir labirentin içerisinde hapsedilmiş bir şekilde bulan altı kişinin hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.

PATRON BEBEK 2: AİLE ŞİRKETİ

Patron Bebek devam filmi "Patron Bebek 2: Aile Şirketi" yeni bir macerayla seyirci karşısına çıkacak. Serinin ikinci filmi, Tim ve Ted kardeşlerin yetişkin oldukları dönemi anlatacak.

BELALI KARAKOL

Joe Carnahan'ın yönettiği, Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss ve Alexis Louder'ın rol aldığı aksiyon filmi Belalı Karakol, küçük bir kasabadaki polis merkezinde; profesyonel bir katil olan Bob Viddick, akıllı çaylak polis Valere Young, iki yüzlü bir dolandırıcı olan Teddy Murretto ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan psikopat tetikçi Anthony Lamb arasında yaşananları anlatıyor.

KARANLIKTAKİ ÇIĞLIK

Diego Savignano'nun yönettiği Karanlıktaki Çığlık, genç bir Youtuber'ın, "Dark Web"in derinliklerine erişmesi sonrası başından geçenleri anlatıyor. Filmin başrollerinde Lucas Sarquiz, Jimena Frontera, Chucho Fernandez ve Clara Kovacic rol alıyor.

KİMETSU ORKESTRASI KONSERİ

Tokyo Filormonik Orkestrası'nın Hirofumi Kurita'nın orkestra şefliğinde gerçekleştirdiği animasyon film, beyaz perdede bu hafta yerini alacak. "Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba" hikayesinin yeniden hatırlatıldığı bu özel konserde animeden görüntüler, Tokyo Filarmonik Orkestrası'nın canlı müziği eşliğinde sinema izleyicisinin beğenisine sunulacak.

ELMALAR

Christos Nikou'nun yönetmen koltuğuna oturduğu, Aris Servetalis, Sofifa Georgovassili, Anna Kalaitzidou ile Argyris Bakirtzis'in başrolde olduğu Elmalar vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin konusu şöyle: "Ani bellek yitimine sebep olan gizemli bir salgın, dünyayı etkisi altına almıştır. Aris, geçmişini hatırlamayan ve herhangi bir yakınına ulaşılamayan hastalara yeni birer kimlik kazandırma amaçlı program kapsamında tedavi görmeye başlar."

AMACI OLMAYAN GRUP

Ali Tanrıverdi imzalı yerli komedi filmi Amacı Olmayan Grup'un başrollerini arp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak ile Gamze Karaduman paylaşıyor. Film, orta sınıftan Çetin ailesinin hayatta hiçbir amacı olmayan oğlu Onur'un babası ve toplumla olan ilişkisini beyaz perdeye taşıyor.

AZUBEL

Fatih Günaydın'ın yönetmenliğini yaptığı korku filmi Azubel, paranormal olayların gerçekleştiği belirtilen bir eve hapsolan iki gencin, yalnız olmadıkları bu evden çıkmaya çalışmalarını anlatıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading