Yandex Metrica

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde nasıl başladı, kaçıncı oldu?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde nasıl başladı, kaçıncı oldu?

TV8'in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekti. Diziyi izleyenler reytinglerde kaçıncı olduğunu merak ediyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk reytinglere nasıl başladı, kaçıncı oldu? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:06

TV8'de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi dün akşam yayın hayatına başladı. Tanıtımlarıyla ilgi çeken dizi konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla iddialı bir başlangıç yaptı. 

Annenin Sırrıdır Çocuk, iki anne adayının geçmişleriyle yüzleşmesini konu alıyor. Diğer yandan anneliğin kadına verilen en önemli değerlerden biri olduğunu da seyircilere aktarmayı amaçlıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker'in yanı sıra Ahmet Varlı, Demet Gül, Sacide Taşaner, Birgül Ulusoy, Mine Kılıç, Selim Erdoğan gibi isimler de rol alıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK REYTİNG

İddialı başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk'un 1. bölüm reytingleri belli oldu. Dizi Total'de 18. sırada, AB'de 17. sırada, ABC1'de ise 13. sırada yer aldı. 

Dizi 1. bölümüyle ilk 10 sıralamaya giremedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading