Yandex Metrica
SON DAKİKA
Anne Hathaway, Amazon'un 'The Idea of You' uyarlamasında başrol olacak

Anne Hathaway, Amazon'un 'The Idea of You' uyarlamasında başrol olacak

Anne Hathaway, Amazon yapımı The Idea of You filminin başrolünde yer alacak. Filmin senaryosunu Jennifer Westfeldt yazacak.

Sinema / Dizi

06.03.2024, 19:41

Amazon Studios ve Welle Entertainment, Robinne Lee'nin romanı The Idea of You'yu beyaz perdeye uyarlıyor. Son olarak Doug Liman imzalı Locked Down filmiyle izleyici karşısına çıkan, ardından She Came to Me filminde Tahar Rahim ile rol alacağı duyurulan Anne Hathaway filmin başrolünü üstlenecek.

Deadline'ın haberine göre yönetmen Jennifer Westfeldt senaryoyu uyarlayacak. Gabrielle Union ve Cathy Schulman ise yapımcılığı üstlenecek.

Filmin resmi bir özeti yok, ancak The Idea of You isimli kitap, 40 yaşında boşanmış bir anne olan Sophie'yi merkez alıyor. Sophie'nin kocası Dan, onu daha genç bir kadın için terk etmiştir ve şimdi de 15 yaşındaki kızları Coachella ile gezisini de iptal etmiştir. Sophie, kızını kendisi götürmeye karar verir, kalabalığa ve çöl sıcağına göğüs gerer. Orada popüler müzik grubunun 24 yaşındaki solisti Hayes Campbell ile tanışır. İkili arasında bir süre sonra kasırga etkisi yaratan bir ilişki başlar.

Filmde Sophie'yi Anne Hathaway canlandıracak. Ancak Hayes Campbell'i kimin canlandıracağı merak konusu.

The Idea of You'nun çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da filme dair diğer detaylar şimdilik bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading